Algemene voorwaarden

Leveringsvoorwaarden webshop en algemene voorwaarden.

1. Bestelling en bevestiging

Na het verzenden van uw bestelling via het bestelformulier ontvangt u een bevestigingsmail. Als wij nog vragen hebben naar aanleiding van uw bestelling nemen we telefonisch of per mail contact met u op. Binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw bestelling ontvangt u online de factuur.

2. Levertijd

De levertijd van de bestelde artikelen kunnen wij niet exact maar bij benadering aangeven. Bij bestellingen van de standaardkasten (Trapgevel, Klokgevel 198/55/55)in een van de 8 standaardkleuren kunt u uitgaan van levering binnen anderhalve week. Indien u een customised kast hebt besteld dient u  rekening te houden met een levertijd van 5 tot 6 weken. In bepaalde situaties is er sprake van overmacht waardoor we niet in de gelegenheid zijn de door u bestelde artikelen binnen de genoemde levertijd te bezorgen. Situaties die onder overmacht vallen kunnen o.a. zijn: extreme weersomstandigheden, productiestagnaties, vervoersstagnaties of stakingen. 

3. Bezorging

Als uw bestelling klaar is, wordt u via telefoon of mail benaderd door onze transportservice. Dit team maakt met u een afspraak voor een bezorgdatum. Bezorging binnen Nederland is gratis (m.u.v. de Waddeneilanden). Speciale aanbiedingen zijn exclusief bezorgkosten. Voor bezorging buiten Nederland kunnen wij een prijs op aanvraag geven. 
Onze meubelen worden afgeleverd achter de eerste voordeur, of daar waar het met een steekwagen goed toegankelijk is. Binnen Nederland kunnen wij uw kast desgewenst volledig gemonteerd bezorgen. Hiervoor maken wij gebruik van een speciale meubeltransporteur.

4. Prijzen

Alle op de website vermelde prijzen van artikelen zijn inclusief BTW en bezorgkosten binnen Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Speciale aanbiedingen zijn exclusief bezorgkosten. Voor bezorging in het buitenland kunnen wij een prijs op aanvraag geven.

5. Betalling

Wij verzoeken uw betaling vooraf via iDEAL, of per bank te voldoen. Betaling onder rembours is ook mogelijk bij de transporteur. Betaling per bank door overschrijving op:  IBAN NL69 RABO 386 170 363. 

6. Retourzendingen

U heeft het recht om uw bestelling ongebruikt en in de originele verpakking binnen 7 werkdagen te retourneren.
Wij verzoeken u direct contact met ons op te nemen om een oplossing te vinden indien een meubel niet voldoet aan uw verwachting.

7. Product

De meubelen van Kast van een Huis® zijn vervaardigd van MDF en afgewerkt met een mileuvriendelijkde spuitlak. De binnen- en achterzijde van de kast, evenals de kozijntjes, zijn veneens vervaardigd van op kleur gespoten MDF. 

8. Garantie

This is Dutch bv; Kast van een Huis® staat voor kwaliteit en deugdelijkheid van de door dit bedrijf geleverde artikelen. Indien u binnen 5 werkdagen na ontvangst een defect constateert dat niet door de gebruiker kan zijn veroorzaakt moet u dit direct melden. Wij zullen zorgdragen voor een correcte afhandeling, dat wil zeggen, vervanging of herstel van het product. Op onze meubelen geven wij een garantie van 12 maanden na levering. Indien er sprake is van oneigenlijk gebruik, valt dit buiten de garantie.

9. Privacy

This is Dutch bv gebruikt de door u opgegeven n.a.w.-gegevens slechts voor het afhandelen en bezorgen van uw bestelling.

10. Eigendomsrecht en modelrecht

De merknaam Kast van een Huis® en het ontwerp van de diverse modellen van Kast van een Huis zijn beschermd. Het is niet geoorloofd om onze modellen en logo's te kopiëren voor zakelijke of privédoeleinden of onze merknaam te gebruiken zonder onze toestemming. Foto's, tekst of enig ander onderdeel van onze website vallen onder wettelijke auteursrechtelijke bescherming en intellectueel eigendomsrecht.

 

 

 

 

Impressies